×
Hajban erősek vagyunk

Tel.: (+36) 1/238-0157
info@szalonline.hu

Kosár: Még üres

Blog bejegyzés

A méret igenis számit!

2016. Július 29. 23:11 - shopadmin

A „méret” igenis számít… a hajnál is! Vége a lelapuló, erőtlen, „hiába szárítom be reggel, délutánig sem tart” típusú problémáknak.  Ha eddig nem sikerült megtalálni a tökéletes dúsító hajápoló termékeket, akkor nem kell tovább válogatni. Forradalmian új technológiával gyártott BIG HEAD termékcsaláddal rukkolt elő a TIGI cég. Dúsítja a hajat és szuper tartást ad neki. Feltöltő technológiával rendelkezik mind a sampon, és a kondicionálója ennek az új termékcsaládnak.

Ez a legújabb dúsító FULLY LOADED sampon, technológiájának köszönhető, amely a szárítás közben nyeri el legdúsabb formáját, és "dúsító memóriájának" köszönhetőnen hosszan megtartja.
A dúsitó hatóanyag a guarana, egy Dél-Amerikában őshonos gyógynövény, amely stimuláló és energizáló hatása miatt kedvelt.

A sampon mellé javasoljuk a FULLY LOADED kondicionálló használatát is.

A hajszál szerkezetébe hatolva duzzasztja a rostokat, így azok dúsabbnak, teltebbnek tűnnek.Ugyanakkor elképesztően ápolja és hidratálja a hajat. Ki ne imádná ezt az érzést?

A FULL OF IT hajlakkjáról se felejtkezzen el senki!

Ez a fantasztikus, erős hajlakk segít megtartani az elért dús formát.Segítségével erőfeszítés nélkül érhető el a legszuperebb hatás.Erős, rugalmas tartást ad a vékonyszálú, tartás nélküli hajnak.
Ezt a termékcsaládot elsősorban azoknak ajánljuk akiknek vékonyszálú, tartás nelküli a haja és természetesen azoknak, akik még intenzivebb, erősebb tartásra vágynak. 

Hasznosnak találtad a cikket ?

Köszönjük ha megosztod barátaiddal.

Viber megosztás - Viber telepítése szükséges

Kövess minket, ahol csak tudsz:

Hozzászólások


Lapozás: [1]

Új hozzászólás

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az üzenet:
Spam védelem: mennyi 6 + 8?