×
Hajban erősek vagyunk

Tel.: (+36) 1/238-0157
info@szalonline.hu

Kosár: Még üres

Blog bejegyzés

Hajfestés alatt ápolás? Újdonságként hangzik, ugye?

2015. Szeptember 14. 8:17 - shopadmin

Hatalmas sikert aratott a szakmai kiállításon, a legújabb hajkezelésünk, a BONDOLUX hajkötés megerősítő kezelés.

Mit tud a BONDOLUX? Röviden összefoglalva hajerősítő kezelés festéshez, szőkítéshez, bármilyen vegyszeres kezeléshez, valamint szerkezetmegújító ápolás töredezett vagy roncsolt hajra! Alkalmazd vendégeiden ezt a kezelést, ápold, építsd újjá vendégeid hajszálait már festés alatt! 
Festés alatt ápolás? Újdonságként hangzik, ugye? Ezt nyújtja a BONDOLUX hajkötés megerősítő kezelés. Használata nagyon egyszerű a BONDOLUX 1. folyadékot használjuk mindig a festékbe, szőkítőbe, színezőbe vagy bármilyen vegyi anyagba a megfelelő arányban, majd a szokásos módon végezzük el a folyamatot. A samponozás után a  BONDOLUX 2. pakolást alkalmazzuk a teljes hajhosszra hő segítségével – ez lehet búra, klimazon, vagy akár forró vizes törölköző is elegendő – 10 perces hatóidővel. Az eredmény hihetetlenül egészséges, erős, fényes, dús haj.


N-acetil-L-cisztein (NAC)                    bambusz                                                 rizsprotein

                                                       


A "hajipar" jelenleg leginnovatívabb terméke a furcsa nevű aminosav származéknak (N-acetil-L-cisztein NAC) köszönhetően segít felépíteni és megvédeni a kötéseket a hajban. Ezt az anyagot használják a sportolók is pl. komolyabb sportsérüléseknél, mivel elősegíti a kötőszövet képződését, valamint megvédi az ízületek egészségét.
Fő hatóanyaga a bambuszkivonat, mely erősíti a haj szerkezetét. Erről már korábban is írtam, a hajápolásban igen közkedvelt hatóanyag. Végül, de nem utolsósorban rizskivonatot is tartalmaz nagy arányban, ami olyan védőréteget képez a hajon, amely a későbbi roncsoló hatásoktól megvédi (pl. hajszárító hője, napsütés, hajsütő stb.)

A SIKER és a TARTÓS ápolás így garantált. Válogass a kedvezményes csomagjaink között, és ajánld a vendégeidnek ezt az extra szolgáltatást! Az otthoni hajápoláshoz a vendégeknek a gyártó a BONDOLUX 3. hajmaszkot ajánlja.


Hasznosnak találtad a cikket ?

Köszönjük ha megosztod barátaiddal.

Viber megosztás - Viber telepítése szükséges

Kövess minket, ahol csak tudsz:

Hozzászólások


Lapozás: [1]

Új hozzászólás

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az üzenet:
Spam védelem: mennyi 0 + 7?