×
Hajban erősek vagyunk

Tel.: (+36) 1/238-0157
info@szalonline.hu

Kosár: Még üres

Blog bejegyzés

Káros a hajvasalás?

2015. Július 2. 15:44 - shopadmin

Mindenféle hőhatás így a hajvasalás, hajszárítás vagy akár a napsütés – erről korábban írtam is - károsíthatja a hajat ha nem gondoskodunk a megfelelő védelemről.

Ahogy a bőrünket a hajunkat is védeni kell a hőtől, erre számos lehetőségünk van. Nézzük mit tehetünk, hogyan kerüljük el  a hajvasaló roncsoló hatását. Mindenekelőtt a legfontosabb az, hogy az eszközünk amit használunk, jó legyen. Rengeteg hajvasaló létezik, azt javaslom a vásárlásnál döntő szempont legyen a bevonat, válasszunk titánium vagy turmalin bevonatos, hőfokszabályozós vasalót. Ebből is olyat, amelyik a hőfokot is kijelzi. Nagyon fontos tudni ugyanis, hogy hány fokon vasaljuk a hajunkat.

Vasalás előtt MINDIG használjunk hővédő spray-t vagy krémet. A krémet leginkább vizes hajon tudjuk jól eloszlatni.  


Forradalmi újítás a TIGI BEDHEAD Straighten Out egyenesítő krém terméke, ami hőre keményedő polimereket tartalmaz. A vasaló fixálja a polimereket, így nincs más dolgunk mint magas hőfokon átvasaljuk a hajat, így garantáltan ellenáll 98 %-os páratartalomnak is akár több napig. Szerintem a professzionális piac jelenleg kapható legjobb terméke, az otthoni hajvasalás gyerekjáték vele. A védelem és a hosszantartó hatás garantált!

Hővédő  spray-k népszerűbbek, talán azért mert könnyebb a használatuk. Egyaránt lehet nedves vagy száraz hajra is fújni. A TIGI CATWALK Haute Iron Spray igazi bestseller ez a könnyű permet, mely nemcsak védi, hidratálja és csillogó fényűvé varázsolja  a hajat.

Az újracsomagolt és szuper dizájnt kapott TIGI  S FACTOR Flat Iron Spray is nagy kedvenc, tincsenként használhatod a hosszantartó sima hatás eléréséhez. Mindenkinek ajánlom a FUDGE Erekt hajsimító, hőre aktiválódó folyadékot, melynek összetevői megvédik a hajat a hajszárító és a hajvasaló roncsoló hatásától. 
Az esszenciális olajfélék hidratálják tincseket, a vízben oldódó szilikontól fényes és puha lesz a haj. Párás időben is megtartja a frizura formáját. 


Végül, de nem utolsósorban a nagy kedvenc a COLOR US 10in1. :) Igen jól írtam 10 funkció egy termékben! Ha nyaralni megyünk, utazunk NE hagyjuk itthon, sok helyet megspórolunk vele, és nemcsak a hajvasaláshoz  szuper.
 


Hasznosnak találtad a cikket?

Köszönjük, ha megosztod barátaiddal.
Viber megosztás - Viber telepítése szükséges

Kövess minket, ahol csak tudsz:

Hozzászólások


Lapozás: [1]

Új hozzászólás

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az üzenet:
Spam védelem: mennyi 9 + 4?