×
Hajban erősek vagyunk

Tel.: (+36) 1/238-0157
info@szalonline.hu

Kosár: Még üres

Blog bejegyzés

Mondj búcsút a korpának!

2015. Október 7. 9:03 - shopadmin

 Az egészséges fejbőr az alapja a jó frizurának. Ezt biztosítja a TIGI Bed Head For Men termékcsalád legújabb tagja a Wise Up sampon, az első professzionális sampon aktív szénnel. 

Az aktív szenet vagy más néven orvosi szenet már régóta használják gyógyászati célokra. Egy i.e. 1550-ből való papirusztekercs is említi az aktív szén jótékony hatását. Növényi anyagokból készítik, nagy adszorpciós képességű anyag előállítására alkalmas elszenesítési eljárással. Így az anyag un. aktív felülete igen nagy, egy gramm szén felülete körülbelül 2 teniszpálya méretének felel meg. Ezen az aktív felületen kötik magukhoz a baktériumokat, vírusokat ezzel megakadályozva azok felszívódását, bejutását a szervezetbe.

A Wise Up sampon hatékonyan letisztítja a fejbőrről a felhalmozódott formázó terméket, elhalt hámsejteket, korpát és az egyéb s
zennyeződéseket már egy öblítéssel is.

Az aktív növényi szén hatóanyaga nemcsak tisztít, egyúttal védőréteget képez a fejbőrön, ami elnyeli a nem kívánatos szagokat és megvéd a további szennyeződésektől. Formázás előkészítő anyagokat is tartalmaz, a speciális bolyhosodást gátló molekulák előkészítik a hajszálakat a formázáshoz. Egyedülálló „hydropure” (víztiszta) technológiának köszönhetően extra hidratálást biztosít a fejbőr számára. Koffein élénkíti a fejbőr vérkeringését, fokozza a hajhagymák működését.  

Bármilyen hajtípusra kiváló 
fejbőrápoló, nyugtató, kíméletesen tisztító, gyógyhatású sampon akár mindennapos használatra. Oszlassuk el a nedves hajon és jól masszírozzuk át a fejbőrt. Clean Up kondicionáló használata javasolt kiegészíteni az ápolást.


Hasznosnak találtad a cikket ?

Köszönjük ha megosztod barátaiddal.

Viber megosztás - Viber telepítése szükséges

Kövess minket, ahol csak tudsz:

Hozzászólások


Lapozás: [1]

Új hozzászólás

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az üzenet:
Spam védelem: mennyi 4 + 0?