×
Hajban erősek vagyunk

Tel.: (+36) 1/238-0157
info@szalonline.hu

Kosár: Még üres

Blog bejegyzés

Új hajfestéket keresel? Segítünk a választásban!

2016. Január 25. 12:53 - shopadmin

Egymás után jelennek meg a jobbnál jobb professzionális hajfestékek és a gyártók mindent megtesznek azért, hogy a vendégek számára extra szalonszolgáltatást tudjanak nyújtani a fodrászok. Összeállításunk segíteni fog a legjobban megfelelő festék kiválasztásában.

A professzionális piacon jelenleg a legkreatívabb hajfestékkel a TIGI cég rukkolt elő néhány éve. A TIGI Copyright Colour hajszínváltoztató rendszerének a zsenialitása abban rejlik, hogy minden mindennel keverhető. Így végtelen számú, igazán vendégre szabott színeket alkothatunk. A TIGI Copyright termékei PPD mentesek, valamint a termék portfólióban ammóniamentes Gloss hajszínezőt is találunk. A cég legújabb fejlesztése az őszfedő sorozat, mely használatával kompromisszumok nélkül tudjuk az ősz hajú vendégeinknek akár a legdivatosabb hajszíneket is kikeverni. Ki kell emelnem mindenképpen a Lift szuperszőke árnyalatait, melyekkel akár 5 (!) árnyalatot is lehet világosítani. Egyedülálló, gyönyörű, ragyogó szőke árnyalatokat kapunk ha innen választunk.

Az ausztrál FUDGE Headpaint 2in1 hajszínváltoztató termékei 90 %-ban természetes anyagokat tartalmaznak.  Az igen kedvező áru, nagyon népszerű festékcsaládban az alapszínek 100 ml-es kiszerelésben kaphatóak, így a használata is nagyon gazdaságos. Az őszfedés 100 %-ban garantált, de itt is találhatunk kimondottan őszfedő árnyalatokat. A 2in1-ben rendszer megkönnyíti, leegyszerűsíti a munkánkat, hiszen ugyanabból a tubusból kit tudjuk keverni a féltartós színezőt is, 5 volumenes (1,5 %-os) előhívó használatával. Így nem szükséges külön hajszínező palettát tartanunk. Kiemelkedő a márka a fizikai színezők piacán, legyen akár intenzív vagy pasztell árnyalat, bármi kikeverhető a PAINTBOX ammóniamentes hajszínező termékek árnyalataiból. 

Az olasz COLORUS hajfestéket a gazdaságos kiszerelése és a kiváló fedőképessége miatt egyre több fodrász választja. 
Nemcsak az alapszinek, hanem a teljes termékpaletta 120 ml-es kiszerelésben kapható. A legkorszerűbb hatóanyagok közül kiemelkedő a shea vaj és kókuszolaj tartalma. A könnyen kikeverhető krémes hajfesték az intenzív szineivel, valamint a 100 %-os őszfedésével hódít igazán. Hasonlóan a korábban említett márkához, a szinezőként is használható árnyalatok csökkentett ammónia tartalommal rendelkeznek, így biztosított a ragyogó hajszín, a tökéletes fedés. 

Bármelyikre is esik a választás, a siker vagyis az elégedett vendég garantált!

 

                        Hasznosnak találtad a cikket ?

Köszönjük ha megosztod barátaiddal.

 

Viber megosztás - Viber telepítése szükséges

Kövess minket, ahol csak tudsz:

Hozzászólások


Lapozás: [1]

Új hozzászólás

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az üzenet:
Spam védelem: mennyi 5 + 2?