×
Hajban erősek vagyunk

Tel.: (+36) 1/238-0157
info@szalonline.hu

Kosár: Még üres

Blog bejegyzés

A SZŐKE HAJ ÁPOLÁSA - 2. rész

2015. Április 17. 13:27 - shopadmin

Melyik a legjobb kondicionáló?


Eszünkbe se jusson - egyébként sem -, de ha szőkére festett a hajunk semmiképp, hogy a kondicionálót „megspóroljuk”. Kifejezetten roncsolt hajra valót válasszunk, hiszen a szőke haj alap esetben is extra hidratálásra szorul. Fontos még a színvédelem, valamint ha sötét alapszínből indultunk ki, a szerkezet építő, megújító funkció is.

Szerencsére van miből válogatni. :)


Catwalk Fashionista Violette Kondicionáló szőkére festett és szőkített hajra egyaránt kiváló akár mindennapos használatra is. Kiemeli a hajszínt és csökkenti a rezes, sárgás tónusokat. A kívánt hatától függően akár 10 percig is rajta lehet hagyni a hajon. Rendszeres használatával teljesen elkerülhető a nem kívánt sárgás árnyalatok felszínre kerülé
A „
Már mindent próbáltam de... „  kezdetű mondat elhangzása után a legjobb megoldás a TIGI Dumb Blonde Intenzív Kondicionáló, amely  Protein Booster Technológiával a hajszál szerkezetében fejti ki a hatását és képes helyreállítani, újraépíteni azt. Éppen ezért használata kúraszerűen javasolt leginkább. 


A kedvencem a TIGI Dumb Blonde Purple Toning Spray amióta megjelent a palettán. 

Igaz nem vagyok szőke, de a rezes tónusokat én sem szeretem, így ez azonnali segítség mivel lila pigmenteket tartalmaz. Bátran mondhatom igazi multifunkciós csoda a termék: védi a hajat a hőhatástól, gubanctalanít, és benne hagyható kondicionáló is! Szóval mindent tud, amire szükségem van és mindez egy termékben!  Vigyázat ! Nagyon intenzív, ezért túl lehet adagolni és nem a kívánt hatást érjük el. 3-4 pumpa elég minden alkalommal.


                              
 Ha nincs szükség további hamvasításra akkor ajánlom a TIGI Urban Antidotes 3 Resurrection Kondicionálót valamint a  Maszkot

Az Antidotes termékcsalád hajápolói intelligens molekulákat tartalmaznak, ami azt jelenti, hogy együtt, egymás után alkalmazva fejtik ki  hatásukat. A  kevésbé bátraknak, vagy akinek nem annyira durván sárgul a haja ajánljuk a FUDGE Clean Blonde Violette Toning Kondicionálót. A lila halvány pasztell árnyalatát tartalmazza ezért túladagolás veszélye nem áll fenn.Hasznosnak találtad a cikket?

Köszönjük, ha megosztod barátaiddal.

Viber megosztás - Viber telepítése szükséges

Kövess minket, ahol csak tudsz:

Hozzászólások


Lapozás: [1]

Új hozzászólás

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az üzenet:
Spam védelem: mennyi 5 + 1?