×
Hajban erősek vagyunk

Tel.: (+36) 1/238-0157
info@szalonline.hu

Kosár: Még üres
Fudge Damage Rewind Szerkezetjavító Duo  2x250 Ml

Fudge Damage Rewind Szerkezetjavító Duo 2x250 Ml (239ö75F)

Regeneráló OPTI-PLEX Technológia!

Ára: 6 800 Ft AKCIÓ!: 5 440 Ft
Raktáron. Várható kiszállítás 1-2 munkanapon belül.
Hajszerkezet javító sampon és kondicionáló igénybevett hajra
Használat
Szulfátmentes! Parbénmentes!

Sampon
Egyedülálló OPTI-PLEX Technológiát tartalmazó Damage Rewind Sampon, amely helyreállítja a sérült kötéseket a hajban, valamint új kötéseket hoz létre,  így akár 90 %-kal erősebb, fényesebb lesz a végeredmény.
A beépített Colour Lock színvédő technológiának köszönhetően a festett haj akár 24 mosáson keresztül is megőrzi ragyogó hajszínét. Az All Day Fragrance technológia, amelyet kifejezetten hajápoláshoz fejlesztettek ki,  biztosítja a 24 órán át tartó illatot.
Tipp: Hagyjuk dolgozni a sampont a hajon néhány percig. A kezelést Damage Rewind szerkezetjavító kondicionálóval fejezzük be, a kívánt maximális hatás elérése érdekében.

Kondicionáló
Azonnali hatású kondicionáló erősen károsodott, szőkített hajra egyedülálló Opti-Plex technológiával. Újraépíti a sérült kötéseket a hajban, lezárja a haj felső rétegét. Akár 90 %-kal erősebb, fényesebb haj érhető el.  Növényi hatóanyag tartalma segít helyreállítani a haj nedvességtartalmát, erősíti a hajszálakat. 

Használat
Mossuk meg a hajat Damage Rewind szerkezetjavító  samponnal, majd a tiszta, nedves hajon oszlassuk el, pár percig hagyjuk hatni , majd alaposan öblítsük ki. Az eredmény gyönyörű ragyogó hajkorona!

Kapcsolódó és hasonló termékek